• Το Λευκάνθεμο Στούντιος προσφέρει θέα που σου κόβει την ανάσα
    στο ατέλειωτο γαλάζιο αλλά και στο φημισμένο Κάστρο της Αστυπαλιάς.

    Κάντε κράτηση τώρα !

  • Κάντε κράτηση έγκαιρα και Κερδίστε !

    Κάντε κράτηση τώρα !

  • Family Room

Το Λευκάνθεμο Στούντιος είναι ιδανικό για επισκέπτες που θέλουν διακοπές με στυλ και απλότητα σε συνδυασμό με πολυτέλεια, άνεση και ζεστή φιλοξενία !

Καλωσορίσατε στα Λευκάνθεμο Στούντιος, Αστυπάλαια

Το Λευκάνθεμο Στούντιος προσφέρει θέα που σου κόβει την ανάσα στο ατέλειωτο γαλάζιο αλλά και στο φημισμένο Κάστρο της Αστυπαλιάς. Σας προσκαλούμε να χαλαρώσετε και απολαύσετε την ζεστασιά της Ελληνικής φιλοξενίας σε ένα μέρος πολυτέλειας και άνεσης. Το Λευκάνθεμο Στούντιος είναι μία παραδοσιακή, οικογενειακή επιχείρηση που φτιάχτηκε το 2007 σε μια απόσταση 100 μέτρων από την κεντρική πλατεία του νησιού έχοντας ταυτόχρονα μια μοναδική θέα στην θάλασσα.

Τα δωμάτια μας είναι ιδανικά για επισκέπτες που αναζητούν το στυλ και την απλότητα που συνοδεύει την αίσθηση της πολυτέλειας, της άνεσης και της ζεστασιάς για απολαύσουν μια ευχάριστη διαμονή.

Το Λευκάνθεμο Στούντιος υπόσχεται και προσφέρει επαγγελματική φιλοξενία σε ένα φιλικό και χαλαρωτικό περιβάλλον, όπου μπορείτε να απολαύσετε μια αξέχαστη εμπειρία Αιγαίου, αποτελώντας το ιδανικό μέρος για εσάς, τους φίλους ή την οικογένειά σας.
Το Λευκάνθεμο Στούντιος είναι ανοιχτά ΟΛΟ τον χρόνο !

Astypalaia Island Parliamo italiano !


Τα Στούντιος
Back To Top